top of page

ALGEMENE voorwaarden

Om zorgeloos te kunnen genieten van onze Bell tenten is het belangrijk dat alles goed omschreven is. Hieronder kan je alle nuttige informatie en huurvoorwaarden terugvinden.

Wonderbell slaapfeestjes en glampingbelevingen

Algemene uitleg over de tent

Een Bell tent kan je vergelijken met een hele grote tipi tent en zal jong en oud ongetwijfeld charmeren. De buitenkant is gemaakt van natuurlijk duurzaam katoen en is volledig waterdicht. De beige kleur zorgt voor een gezellige sfeer, zowel in het natuurlijk zonlicht als met de led verlichting binnenin. 

Door de breedte, de verhoogde zijkanten en de hoge paal  in het midden kan je er gemakkelijk in rechtstaan.
5 meter tent = 3 m

6 meter tent (huwelijkstent) = 3m55

Beide kanten van de deur, met geïntegreerd muggengaas, zijn voorzien met lussen om de deur mooi open te houden. 's Avonds kan je deze gemakkelijk toe ritsen. 

Onderaan in de tent zijn raampjes aanwezig, met fijn gaas, waardoor ventilatie mogelijk is. De raampjes kan je heel gemakkelijk openen en sluiten met de rits en covers. Denk er zeker aan om de raampjes te sluiten bij regenweer zodat alles binnen mooi droog blijft. 

Wonderbell slaapfeestjes en glampingbelevingen

Leveren en afhalen Bell tent

Wij brengen de Bell tent(en) tot bij jou thuis of op de afgesproken locatie. We zetten deze voor je op en richten deze volledig in volgens jouw gekozen thema (bij slaapfeestjes kan de huurder kiezen tussen een doe het zelf pakket of een all-inclusive pakket).

De dag van ophalen breken we de tent(en) terug af en nemen we alles mee. 

 

De tijdstippen waarop dit zal doorgaan spreken we gezamenlijk af.

Het opstellen/inrichten en afbreken van de tent(en) nemen wel wat tijd in beslag. Gelieve hier zeker rekening mee te houden in de tijdsplanning.

Wonderbell slaapfeestjes en glampingbelevingen

Plaats van de tent

We beschikken over 2 soorten Bell tenten:

3 Bell tenten met een binnendiameter van 5 m.  Om deze stevig te kunnen verankeren met de grondpennen is een extra ruimte van 2 m nodig rondom de volledige tent (in totaal is er een breedte en diepte nodig van 9m). 
1 Bell tent met een binnendiameter van 6m. Hiervoor hebben we een totale breedte en diepte nodig van 10m. 

Bekijk zeker op voorhand of dit mogelijk is zodat er geen onaangename verrassingen zijn op het moment van plaatsing. Gelieve ook de voorziene ruimte vrij te maken zodat alles vlot kan verlopen.

De tent(en) kunnen enkel geplaatst worden op een grasvlakte (inclusief de 2 meter rondom de tent). Het is niet mogelijk om de tent(en) of grondpennen te plaatsen op andere soorten ondergronden, hellingen of hindernissen (vb. ingebouwde trampoline).  

De tent(en) kunnen niet direct onder of vlakbij bomen opgezet worden. Dit omwille van veiligheid en ook om schade te vermijden.

Tijdens warme perioden is een plekje in de schaduw zeker welkom, zowel voor jullie comfort als voor de levensduur van de tent(en) zelf.

Indien bij aankomst blijkt dat de tent(en) niet kunnen worden opgezet, door gebrek aan ruimte, slechte ondergrond of andere redenen, dan zijn we genoodzaakt om de waarborg en de kost van verplaatsing aan te rekenen. 

De tent(en) mogen, tijdens de huurperiode, niet verplaatst of afgebroken worden. Bij eventuele problemen neem je direct contact op met WonderBell. Indien dit, om welke reden ook, toch zou gebeuren en schade als gevolg heeft, dan zijn wij genoodzaakt om deze schade aan te rekenen.

Wonderbell slaapfeestjes en glampingbelevingen

​Omgaan met de tent

De Bell tenten zijn waterdicht en zeker geschikt voor het Belgische weer. Jouw slaapfeestje, huwelijksnacht of glamping kan zeker doorgaan. Indien er sprake is van heel slechte weersomstandigheden, verwijs ik naar de annuleringsvoorwaarden onderaan deze pagina.

Aan de buitenkant van de tent staat een mand waar de schoenen een veilig plekje kunnen krijgen (tip: bij regenweer deze mand binnen zetten). De tent mag enkel betreden worden met pantoffels, propere/droge kousen of propere/droge voeten. (voor de voeten eventueel een dweil of handdoek voorzien bij regenweer). Zo blijft de tent en het beddengoed/kussens en materiaal mooi proper.

Wij zijn niet verantwoordelijk bij eventuele ongevallen door onvoorzichtig gebruik van de tent(en), zowel binnen als buiten (vb. vallen over de tentharingen).

Er zijn geen huisdieren in de tent(en) toegelaten, dit om schade en/of extra vuil te vermijden.

Wij voorzien geen verwarming in de tent(en). De huurder mag zelf verwarming voorzien maar dit is onder toezicht en op eigen verantwoordelijkheid. Het is niet toegelaten om ’s nachts verwarming aan te laten (voor veiligheid). Wij zijn niet aansprakelijk bij (persoons) ongevallen of schade door het gebruik van (elektrische) verwarming. Schade aan de tent(en) of materiaal zal volledig door de huurder betaald worden.

Wonderbell slaapfeestjes en glampingbelevingen

Inrichting tent

De tent(en) wordt ingericht volgens jouw gekozen thema. Tenzij er, bij een slaapfeestje, voor een doe het zelf pakket wordt gekozen.

Bij een slaapfeestje werken wij met ruime comfortabele schuimmatrassen waardoor wij maximum 6 slaapplaatsen kunnen voorzien. Minder is zeker ook mogelijk maar dit heeft geen invloed op de huurprijs. Gelieve het maximum aantal personen te respecteren.

Gelieve al het materiaal (bedden, beddengoed, kussens, ontbijttafels, luster, versiering, decoratie,...) in de tent te laten. 

Bij de thema's 'romantisch glampen' en 'glamping voor het gezin' is het gebruik van een picknickmand en deken inbegrepen. Dit is natuurlijk voorzien om buiten te gebruiken. Ook de ligstoelen bij het thema romantisch glampen zijn geschikt voor buiten.

Wij plaatsen geen sanitaire voorzieningen.

Wonderbell slaapfeestjes en glampingbelevingen

Wat omvat de kostprijs

Huurprijs:

Dit omvat het in en uitladen, opzetten van de tent(en), de inrichting volgens het gekozen thema, de afbraak en opkuis van de tent(en) en het wassen van alle spullen. 

Bij slaapfeestjes zijn er verschillende paketten mogelijk. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Vervoerskost:

Wij leggen het traject 4x af. Hiervoor rekenen wij een vervoerskost aan. Deze kost bedraagt 0.40 EUR per km 

Waarborg:

Wij rekenen standaard een waarborg van 100 EURO per tent. Als alles in orde is wordt deze, binnen de 7 werkdagen na het ophalen van de tent(en), teruggestort op het rekeningnummer van de huurder.

Het is altijd fijn om, bij ophaling, het materiaal (tent, inrichting, decoratie,...) volledig en in goede staat terug naar huis te kunnen nemen. Bij schade brengen we jou op de hoogte van de noodzaak om de waarde hiervan van de waarborg te houden of bij te factureren indien dit meer is dan het bedrag van de waarborg.

Bij het opstellen en afbreken van de tent kijkt Wonderbell samen met jou na of alles in orde is. Op die manier kunnen eventuele problemen of vaststellingen snel besproken worden. We vragen ook om problemen of voorgevallen schade tijdens de huurperiode steeds te melden aan ons. 

Wij voorzien ledverlichting (op batterij) in de tent en buiten om het gezellig te maken. Kaarsen zijn niet toegelaten.

 

Een kampvuur/vuurschaal of barbecue nabij de tent is niet toegelaten. Bij geur, rook en brandschade zijn we genoodzaakt het bedrag van een nieuwe tent te factureren. 

Wonderbell slaapfeestjes en glampingbelevingen

Reservatie van de Bell tent

Reserveren kan via deze knop.

Bij reservatie mag je zeker al doorgeven welk thema je kiest, de huurperiode, aantal personen en adres plaatsing. 

Je mag van mij snel terug een mailtje verwachten. In dit mailtje zal staan of de gevraagde datum wel/niet beschikbaar is. Indien wel, dan krijg je een overzicht van de totale kostprijs doorgestuurd + de betaalgegevens + de algemene voorwaarden.

Graag het afgesproken bedrag, (huurprijs, vervoerskost en waarborg) binnen de 3 dagen na bevestiging van de reservatie, betalen. Indien we binnen deze termijn niks ontvangen, gaan we ervan uit dat de reservatie niet doorgaat en komt deze weer open te staan. We sturen geen standaard herinneringsbericht.

Bij betaling ga je akkoord met alle voorwaarden opgesomd op deze pagina. Deze voorwaarden worden nog eens, per mail, doorgestuurd naar jou met de vraag deze getekend terug af te geven op het moment van de plaatsing.

Wonderbell slaapfeestjes en glampingbelevingen

Annulatie

In geval dat een boeking moet worden geannuleerd, neem zo snel mogelijk contact op met WonderBell.

Sommige weersomstandigheden (erger dan regen) zorgen ervoor dat de tent niet veilig kan worden opgesteld. In zo een situatie bekijken we om een nieuwe datum vast te leggen of een terugbetaling te regelen.

Ziekte of andere ernstige situaties kunnen soms onverwacht optreden. Ook hier kunnen we samen op zoek gaan naar een nieuwe datum. Voor een terugbetaling in deze categorie is een doktersbriefje wel nodig.

Bij andere situaties waarin er geannuleerd wordt, zijn we genoodzaakt de waarborg van 100 euro in te houden. 

Wonderbell slaapfeestjes en glampingbelevingen

Vragen of opmerkingen

Heb je nog bijkomende vragen of onduidelijkheden, stuur gerust een mailtje via contact.​​​​​​​​​​​ 

Wonderbell slaapfeestjes en glampingbelevingen
bottom of page